Download A5-flyer

Oldtimers

Tot 10.00 uur kunt u de deelnemers binnen zien stromen. Klassieke landbouwvoertuigen, stoommachines, pioniers, klassieke automobielen en motoren, sportauto’s en racemotoren, stationaire motoren en strakke bromfietsen. Maar ook dat restauratieobject waar u al tijden naar zoekt. De deelnemers staan de gehele dag op het terrein opgesteld.

LET OP! I.v.m. mobiele netwerkproblemen, kunnen we het betalen per Pin niet altijd garanderen, neem dus altijd contant geld mee voor de entree.

Onderdelenmarkt

In Amerika hebben ze Hershey, in Engeland Beaulieu en in Duitsland Bockhorn, maar in Nederland hebben we Hoornsterzwaag. Na 25 jaar inmiddels een begrip. Al tijden op zoek naar dat ene onvindbare onderdeel voor uw oldtimer, trekker, bromfiets of motor? Of een scherp geprijsd restauratieobject? De kans is groot dat u het in Hoornsterzwaag vindt, en voor de prijs die u past. Onze onderdelenmarkt trekt bezoekers en handelaren uit heel Europa, dus sla uw slag in Hoornsterzwaag. Deelnemers melden zich hier aan

Reclame maken/flyeren tijdens het evenement is alleen toegestaan na goedkeuring door de organisatie

Jaarmarkt

Al drie jaar een succes: de Jaarmarkt. Dit jaar weer groter en met nog meer standhouders. Sneupen en snaaien, kijken en kopen. Kleding, sieraden, bloemen, kunst, curiosa, brocante, noviteiten… U bedenkt het, wij bieden het u. Deelnemers melden zich hier aan

Klassieke brommer- en motorrace

Een grote publiekstrekker is vanouds de klassieke brommer- en motorrace. Alle klassen, van kinderklasse via Puch Maxi tot aan Bertus op de Norton en Tinus op de BSA, komen aan de start. Sedert vorig jaar is er ook een zelfbouwklasse: twee tot vier cilindermotoren omgebouwd tot crossmotor. Na Hoornsterzwaag volgen er nog twee races. Deelnemers melden zich hier aan

De algemene voorwaarden voor de deelnemers zijn: hier te downloaden

Theater

Het Oldtimer evenement is een veelzijdig evenement;
Gedurende de hele dag zijn er verrassingsoptredens van diverse theatergezelschappen en straatartiesten over het gehele terrein terug te vinden.

Ultra light vliegtuigdemonstraties en paramoteurs

Zo laag heeft u ze nog nooit zien vliegen: u kunt de wind in uw haren voelen en de kerosine ruiken. Spectaculaire machines uit lang vervlogen tijden, maar ook moderne hyperlichte vliegtuigen. De paramoteurs zijn onze vaste gewaardeerde gasten. Het blijft bijzonder om een parachute te zien opstijgen en daarna nog lang op de thermiek te zien zweven. Hier praat u nog lang over na. Onze gevleugelde vrienden vliegen de gehele dag af en aan. Als het weer het toelaat is er mogelijk ook een take-off van special shaped luchtballonnen te zien.

Wegens groot succes geprolongeerd: Trekker Trek

Wat een publiekstrekker ! Op een apart circuit achteraan het terrein treft u Trekker Trek wedstrijden met Oldtimer tractoren tot aan 1979 in diverse klassen.

Deelnemers hiervoor kunnen zich aanmelden, klik hier onder op het inschrijfformulier.

Artiesten

Op dit moment is de organisatie nog in onderhandeling met enkele landelijk bekende artiesten. Hou deze site of onze facebookpagina in de gaten voor het programma.

Circus

Hooggeëerd publiek…. Wij presenteren u : Circus Fantasia !!!
Een wereldvermaarde en prijswinnende circusshow met buitenlandse artiesten. Komt dat zien! Een circus zonder dieren, maar met acrobaten, clowns en koorddansers. Toegang voor bezoekers van het Oldtimerevenement is gratis !!

Kermis, theater en kinderattracties

Even lekker in de Zweef, of een prijsje schieten in de schiettent, Mini Bungee, kinderquads, oliebollen, ….. Kortom Kermis voor jong en oud U vindt attracties over het hele terrein, maar de meeste kermisattributen vindt u op het plein voor de grote tent.