Menu
Oldtimers
Tot 10.00 uur kunt u de deelnemers binnen zien stromen. Klassieke landbouwvoertuigen, stoommachines, pioniers, klassieke automobielen en motoren, sportauto's en racemotoren, stationaire motoren en strakke bromfietsen. Maar ook dat restauratieobject waar u al tijden naar zoekt. De deelnemers staan de gehele dag op het terrein opgesteld.


Onderdelenmarkt
In Amerika hebben ze Hershey, in Engeland Beaulieu en in Duitsland Bockhorn, maar in Nederland hebben we Hoornsterzwaag. Na 22 jaar inmiddels een begrip. Al tijden op zoek naar dat ene onvindbare onderdeel voor uw oldtimer, trekker, bromfiets of motor? Of een scherp geprijsd restauratieobject? De kans is groot dat u het in Hoornsterzwaag vindt, en voor de prijs die u past. Onze onderdelenmarkt trekt bezoekers en handelaren uit heel Europa, dus sla uw slag in Hoornsterzwaag.

Reclame maken / Flyeren tijdens het evenement is alleen toegestaan na goedkeuring door de organisatie!


Jaarmarkt
Al twee jaar een succes: de Jaarmarkt. Dit jaar weer groter en met nog meer standhouders. Sneupen en snaaien, kijken en kopen. Kleding, sieraden, bloemen, kunst, curiosa, brocante, noviteiten.. u bedenkt het, wij bieden het u. Deelnemers melden zich rechtstreeks aan
bij organisatieburo Thomas09


Veiling
Koopjesjagers en verkopers opgelet! Ieder jaar brengt de veilingmeester een groot aantal uiteenlopende kavels onder de hamer. Van wieldop tot compleet voertuig. Alles wordt verkocht, dus geen prijs is te gek. Voor de koper en de verkoper zijn er geen kosten, dus wees er snel bij en pak wat je pakken kan. Meer informatie en inbrengen van kavels bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klassieke brommer- en motorrace
Een grote publiekstrekker is vanouds de klassieke
motor- en brommerrace.
Alle klassen van kinderklasse via Puch Maxi
tot aan Bertus op de Norton en Tinus op de BSA
komen aan de start.
Sedert vorig jaar is er ook een zelfbouwklasse: twee tot vier cilindermotoren omgebouwd tot crossmotor.
Na Hoornsterzwaag volgen er nog twee nog races:
- Ee 10/06/2017
- Bontebok 09/07/2017

De algemene voorwaarden voor de
deelnemers zijn hier te lezen.

Kosten deelname: € 20,- per ingeschreven klasse per dag.


Kampioenschappen zitmaaierrace
Donderdag op verschillende tijdstippen,
verzorgd door ZTB uit Baflo!Vliegtuigdemonstraties en paramoteurs
Zo laag heeft u ze nog nooit zien vliegen: u kunt de wind in uw haren voelen en de kerosine ruiken. Spectaculaire machines uit lang vervlogen tijden. De paramoteurs zijn onze vaste gewaardeerde gasten. Het blijft bijzonder om een parachute te zien opstijgen en daarna nog lang op de thermiek te zien zweven. Hier praat u nog lang over na. Evenals alle andere jaren zijn er ook nu weer demonstraties met modelvliegtuigen. Kom een Boeing 747 zien landen in Hoornsterzwaag!


Trekkertrek en trekker demo's


Oldstyle Race en Rock & Roll


Live muziek en Theater
Jack Sparrow en zijn kornuiten waren al te gast. Komen ze dit jaar weer ? En wie zien we dit jaar nog meer ? Marilyn Monroe ? Elvis Presley, André Hazes ? Op dit moment is de organisatie in onderhandeling met een aantal nationaal bekende acts. Volg de website en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.


Circus Salto
Onder leiding van Clown Sander presenteren wij het hooggeëerde publiek:
Circus Salto!
Buikspekers, jongleurs, acrobaten!
Dit jaar met een compleet nieuw programma
Voor de bezoekers van het Oldtimer Evenement is de toegang gratis!


Kermis, theater en kinderattracties
Op het Oldtimer Evenement mag u best nog even kind zijn. De kermis en het circus is er voor de kinderen en dus ook voor u. Over het hele terrein zijn verschillende kermisattracties te vinden en natuurlijk is er een springkussen.