Activiteiten

Oldtimers

Tot 10.00 uur kunt u de deelnemers binnen zien stromen. Klassieke landbouwvoertuigen, stoommachines, pioniers, klassieke automobielen en motoren, sportauto's en racemotoren, stationaire motoren en strakke bromfietsen. Maar ook dat restauratieobject waar u al tijden naar zoekt. De deelnemers staan de gehele dag op het terrein opgesteld.


Onderdelenmarkt

In Amerika hebben ze Hershey, in Engeland Beaulieu en in Duitsland Bockhorn, maar in Nederland hebben we Hoornsterzwaag. Na 22 jaar inmiddels een begrip. Al tijden op zoek naar dat ene onvindbare onderdeel voor uw oldtimer, trekker, bromfiets of motor? Of een scherp geprijsd restauratieobject? De kans is groot dat u het in Hoornsterzwaag vindt, en voor de prijs die u past. Onze onderdelenmarkt trekt bezoekers en handelaren uit heel Europa, dus sla uw slag in Hoornsterzwaag.

Reclame maken / Flyeren tijdens het evenement is alleen toegestaan na goedkeuring door de organisatie!


Jaarmarkt

Al twee jaar een succes: de Jaarmarkt. Dit jaar weer groter en met nog meer standhouders. Sneupen en snaaien, kijken en kopen. Kleding, sieraden, bloemen, kunst, curiosa, brocante, noviteiten.. u bedenkt het, wij bieden het u. Deelnemers melden zich rechtstreeks aan bij: organisatieburo Thomas09.


Veiling

Koopjesjagers en verkopers opgelet! Ieder jaar brengt de veilingmeester een groot aantal uiteenlopende kavels onder de hamer. Van wieldop tot compleet voertuig. Alles wordt verkocht, dus geen prijs is te gek. Voor de koper en de verkoper zijn er geen kosten, dus wees er snel bij en pak wat je pakken kan. Meer informatie en inbrengen van kavels bij
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Klassieke brommer- en motorrace

Een grote publiekstrekker is vanouds de klassieke
motor- en brommerrace. Alle klassen van kinderklasse via Puch Maxitot aan Bertus op de Norton en Tinus op de BSA komen aan de start. Sedert vorig jaar is er ook een zelfbouwklasse: twee tot vier cilindermotoren omgebouwd tot crossmotor. Na Hoornsterzwaag volgen er nog twee nog races:
- Ee 10/06/2017
- Bontebok 09/07/2017

De algemene voorwaarden voor de deelnemers zijn: hier te lezen.

Kosten deelname: € 20,- per ingeschreven klasse per dag.


Theater

Verschillende theater activiteiten beschikbaar voor groot en klein.


Vliegtuigdemonstraties en paramoteurs

Zo laag heeft u ze nog nooit zien vliegen: u kunt de wind in uw haren voelen en de kerosine ruiken. Spectaculaire machines uit lang vervlogen tijden. De paramoteurs zijn onze vaste gewaardeerde gasten. Het blijft bijzonder om een parachute te zien opstijgen en daarna nog lang op de thermiek te zien zweven. Hier praat u nog lang over na. Evenals alle andere jaren zijn er ook nu weer demonstraties met modelvliegtuigen. Kom een Boeing 747 zien landen in Hoornsterzwaag!

Vliegtuigdemonstraties en paramoteurs demonstratie
Vliegtuigdemonstraties en paramoteurs demonstratie
Vliegtuigdemonstraties en paramoteurs demonstratie

Trekkertrek en trekker demo's

Dit programma is onder voorbehoud.
Dit programma wordt de komende tijd nog verder ingevuld.
Houd onze website in de gaten.

Oldstyle Race en Rock & Roll

Dit programma is onder voorbehoud.
Dit programma wordt de komende tijd nog verder ingevuld.
Houd onze website in de gaten.


Live muziek en theater

Jack Sparrow en zijn kornuiten waren al te gast. Komen ze dit jaar weer? En wie zien we dit jaar nog meer? Marilyn Monroe? Elvis Presley, André Hazes?

Op dit moment is de organisatie in onderhandeling met een aantal nationaal bekende acts. Volg de website en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.


Circus

Onder leiding van Clowns presenteren wij het hooggeëerde publiek:

Circus!
Buikspekers, jongleurs, acrobaten!
Dit jaar met een compleet nieuw programma
Voor de bezoekers van het Oldtimer Evenement is de toegang gratis!


Kermis, theater en kinderattracties

Op het Oldtimer Evenement mag u best nog even kind zijn. De kermis en het circus is er voor de kinderen en dus ook voor u.
Over het hele terrein zijn verschillende kermisattracties te vinden en natuurlijk is er een springkussen.

Line up Oldtimer Festival hemelvaartsdag - 10 mei 2018
Copyright @ In a Box Solutions - Oldtimer Evenement. All rights reserved.